» sjuk

Tjenare bloggen! Jag har inte bloggat någoting för att jag har drabbat av feber, två olika infektioner i kroppen så jag ligger och sjukar här hemma utan någon ork att blogga något, så jag ber ursäkt :)
Jag har åkt in till akuten i lördags klockan halv 5 på morgonen med hög smärta i vänstra sidan där jag har opererat min njure så mamma vart orolig så fick vi åka till Sundsvalls Sjukhus Akutmottagning, jag grät hela vägen dit för det gör så ont. Kom fram dit och en sköterska fick kolla min blodtryck sen ta urinprov för hon fick veta att jag har ont när jag kissar. Halvtimme efter fick jag medicin då släppte smärtan och det var riktigt skönt så jag somnade på sängen direkt för jag sov knappt den natten med smärta i ryggen. Senare blev jag inskriven på barnavdelningen ungefär halv 7 på morgonen då fick dom ta blodprov sen fick jag en tid där dom ska göra ultraljud på min njure o kolla om det är förstorat eller vätskefylld då kanske måste operera bort men jag var jättefint i kroppen så dom tyckte det var lite konstigt att jag fick smärta och fick veta också att jag har fått urinvägsinfektion så jag fick medicin och log inne i rummet hela dagen till ungefär 3 tiden då fick jag äntligen åka hem då hann jag med stadsfesten senare på kvällen :) Nu har jag ju urinvägsinfektion och det orskade en till infektion i kroppen så jag fick feber och sår i munnen samt svullet tandkött, fyfan svårt att äta..

» Instagram

Glöm inte mig på instagram! Svampavaara heter jag! Lägger in bilder mycket mera än vad jag gör med bloggen :)


» Stadsfesten

Har varit med daniel på en torsdag o det var mysigt o det var sean banan o e-type som sjöng, dom var gryma!! Sen igår var jag med marielle o daniel fast han gick till hans kompisar fram och tillbaka till oss :) träffade många döva och härliga människor! Det var värt att betala biljetten. Just nu ligger jag på soffan och har infektion i kroppen..


» fullt upp

HELLLOOOO!!
förlåt för min dåliga bloggandet :/ men det har hänt en del, mycket saker!
Jag har umgått mycket med Daniel, har gjort en massa olika saker. Klippt gräset, ridit på en häst, åkt hem till Älandsbro efter tre veckor hos pappa i Hsand, jag trivs så bra i äbro! big love!
Har varit med tjejerna på en tjejmiddag inne hos en kina restaurang och åt supergött mat! Och pratade om allt mellan himmel och jord! Underbar dag var de med tjejerna! Och har också fikat på en annan dag med tjejerna! Har besökt hos mormor i Husum (örnsköldsvik) också, det var längesedan jag fick träffa mormor. 
Igår har jag varit på stadsfesten med Daniel och några, först skulle jag vara hemma och slappa men han frågade mig om jag ville följa med och självklart ska han bjuda på inträde! Så jag tackade ja och följde med så det var ändrade planer men jag är glad för det! Så underbar kväll hade jag med han och musiken är fett grym! Sean Banan och E-Type sjöng! Såååååå gryma! Daniel fick ta ett kort på mig o Sean :D Men vadå, han hade en penna för att skriva sin autograf så när vi skulle fotas då ritade han på min näsa o kind.. Men det gick ta bort så det var vilket tur så det gjorde inget :) och nu sitter jag hemma och tar lugnt, imorgon gäller det igen STADSFEST med marielle, daniel o kanske några till :D
visar några bilder som finns i texten som jag pratade om :)
fika på stan
middag inne på kinarestaurang
vägen hem från Övik
solat har jag också gjort!
'
råkat såga på mitt egen ben när jag skulle såga en trälång bit, resultatet av min klumpighet
åkt till ridstallet och ridit
converse, big love!
gick till Daniel och åkte med dom in till stan
stod väldigt nära scenen där Sean Banan sjöng, Daniel stod bredvid mig. Tur jag har han så jag slipper frysa ;)
jag o Sean Banan!
___________________________________________________________________________________________
nu vet ni varför jag har inte bloggat något alls, tack vare mina dagar har varit fullt upp! 

» ♥

du får mig må så himla bra! före du kom in i mitt liv hade jag inte mått så bra men det gör jag nu 

» instagram

följ mig på instagram!
svampavaara heter jag! :D
 

» att leva

Att leva är det viktigaste av allt. I allafall så länge man lever.

» Ska jag?

Jag funderar jättemycket på en industrial piercing, är supersugen på det men undrar om de passar mig eller inte? Kommentera om jag ska skaffa mig en sån! :D


» Gårdens köp

Testade dom byxorna på H&M o tyckte de var så snygg då köpte min vän Linnea det åt mig :D underbar vän hon är! Även jag sa jag kan betala själv men hon ville det så :)


» funniest night with dear

har haft en härlig kväll med jossi och snackade allt mellan himmelen och jord, vilket är underbart! fick väldiga gott skratt flera gånger! ❤ bild på jossan när jag var hos henne 😘 andra bild visar hur jag såg ut idag 😊


» iPhone inlägg - test

tjenare allihopa! jag testar att blogga från iphonen o se om de funkar 😃


» come on!

sitter på sängen och tråkar!
har nyss duschat och fixade mig osv men håret är kvar -.-
ska åka hem till mamma vid två tiden och sällskapa med henne tills det är dags att gå till OKQ8 och hämta min kära nya IPHONE! :D äntligen säger jag bara, har haft varit utan mitt eget nummer i två veckor.. 
Jag vill tiden ska gå fortare så klockan är fyra då får jag hämta den -.-
äsch jag överlever, då gäller det att vara aktiv då rullar tiden mycket fortare vad än man tror ;)
pusspuss

» summering av veckan

Måndag - Redan kl 10 på morgonen åkte jag och pappa till farfars stuga, medan vägen dit körde jag bil. Sen höll jag o pappa meka med bilen, bytte bromsklossar och styrled osv. Farfar var med oss och hjälpte till med en del. Vi var där ett par timmar sen åkte vi hem då körde jag också :) rätt bra dag
 
Tisdag - Jag var på stan och kollade litegrann, åkte till Erikshjälpen och hoppades att finna en jeansjacka men fann ingen.. Så jag bestämde mig att ta en snabb tur in till Älandsbro efter jag har varit i stan ungefär 2 veckor så jag saknade lite Älandsbro så jag for dit. Så var Lee ensam hemma för att min mamma var hos en vän och ska rida så jag åkte dit istället och kolla lite men var där och mötte mamma då var dom på väg att rida in i skogen så fick jag åka tillbaka till Lee och hjälpte lite med hennes bil sen tog jag gräsklipparen och klippte hela gården innan mamma kom hem. Hon tackade mig med belöningen med FÄRGPAKET! :D Så hon och hennes vän Linda blekte mitt hår sen tog en ljusbrun/ljusblond färg så jag fick ljusa upp mitt hår, fett nöjd är jag!
 
Onsdag - Klockan nio på morgonen vaknade jag och packade lite samt fixa mig. Åt frukost innan jag for till busstationen och mötte Josefine för att åka till Sundsvall och tagga inför gatufest! Fanny mötte oss i Navet och väntade på Marielle så vi alla fyra fick träffas lite innan igen senare på gatufesten. Jag, Josefine och Fanny gick hem till Fanny och fixade oss lite extra snygg ;) så var vi där på GF från ungefär 2 tiden fram till halv 12 då gick vi alla till Sara o softade en stund innan jag o Fanny gick hem o la oss. 
 
Torsdag - Jag och Fanny vaknade kl halv 12 och åt frukost innan vi två gick till stan och skulle möta Marielle o Josefine. Det tog en stund innan dom kom, dom sa att skulle komma typ halv 1 men kom istället typ 5 över 1 ^^ Vi satt och väntade på 201 bussen kl 13.35 så skulle vi få åka hem till Hsand. Pappa o Inga-Lill hämtade mig sen for vi till badhuset och köpte glass :D Hela kvällen sov jag på soffan, var sååå trött :$
 
Fredag - Vaknade kl 10 som vanligt på mina lediga dagar, har ju en viss gränd här hemma hos pappa.. Sen for jag hem till mamma för att skulle följa med henne till Linda och rida. Fick sätta mig på en häst som heter Vickan första gången efter 7 år, jag har ridit förut när jag var liten från klass 1 till klass 5. Det var via skolan jag fick rida men sen slutade skolan erbjuda såna möjligheter så jag skulle få stå i kö till ridstallet men det tog tid så jag gav upp.. Men iaf jag fick rida igen, härlig känsla var det :) Linda sa jag var duktig, hade erfarenhet kvar i bak huvudet ;) Senare på kvällen grillade vi familjen med Inga-Lill o Jocke ute med goda kött och potatis klyftor med sallad osv. Sen spelade vi kubb resten av kvällen, asroligt! Hade inte fått skratta så himla mycket ;) Det var grabbarna mot oss damer :) först jag o Inga-Lill vann så ville dom ha revenge så fick dom då blev det 1-1 men de dög :D 
 
Lördag - Vi alla for igen till farfars stuga och tog årets första dopp, bara jag, pappa o lillebror vågade i kalla vattnet utom Inga-Lill och Jocke :D sen fixade dom mat medan vi barnen slappade på soffan och pratade samt skratta. Sen åt vi middag sen for grabbarna med båten o fiskade medan jag o Inga-Lill åkte tillbaka till stan så jag var hemma ensam på kvällen med massa filmer och godis ;) lyx!
 
Idag - Det regnade imorse så var jag och lillebror hemma själva och han spelar massa guitar hero, hör honom hela tiden ^^ jag sitter i mitt rum med datorn o dunkade musik medan Harry Potter Dödsrelikerna del 1 spelas i tvn 
 
Marielle & jag - Göteborg 2012

» today

Idag har jag, pappa och lillebror tog årets första dopp i JULI, lite sjukt men härligt! fick en liten kallchock men efter andra hopp från bryggan var vattnet varmt, så skönt! Inga-Lill och Jocke vägrade att bada så äsch ;)
Även det var mulet hela dagen men efter badet åkte vi alla till min farfars stuga och fixade mat medan vi barnen bara softade på soffan väntan på mat. Sen for grabbarna till båten och for ut för att fiska så jag och Inga-Lill åkte tillbaka till stan så nu sitter jag här hemma och softar ensam :)
de var de :D

» Sundsvall Gatufest

 Nu blir det att åka till Sundsvall med Josefine sen möta Fanny och går hem till henne.
Fixa oss litegrann innan vi går till stan o softa på gatufesten :D
blogga mera imorgon kväll med bilder ;) 
pusspuss

» drive

har kört mycket idag! det känns så mycket bättre nu än förra gången, känns mycket mera mjukt och växlar lättare också :):)
jag fick veta igår att min nya mobil kommer in nästa vecka -.- för den mobilen fanns inte inne på deras lager så måste dom beställa ny och via dom sen posten osvosv  till slut OKQ8 i Älandsbro får jag nästa VECKA! -.- 
DAMNDAMNDAMN! äsch, jag överlever! :D
pusspuss

» where is the sun?

( usch mitt hår -.- duschade ju imorse o lät håret torka själv på sitt eget sätt )
VART ÄR SOLEN EGENTLIGEN?
Vill ju ligga på gräsmattan eller vartsomhelst så jag får jobba på min solbränna
Och det är skönt med värme som steks på huden, på kvällen man ser att har blivit brunare
det är känslan man vill uppleva de hela tiden :) 
just nu vädret här är pissväder! -.- bara GRÅA MOLN! 
damn! jag vill ha soooool o vääääärme! 
är fortfarande utan mobil, vilken konstig känsla de är.. är van att smsa med någon eller så ^^
pusspuss