» Vänersborg

hejhej! 
Har ju kommit fram hit i lördags kväll men det blev strul med sista tåget som stannade en station före Vänersborg då fick Tim o hans mamma åka och hämta mig där istället men känslan att se honom kliva ur bilen var ofattbart att jag är redan här hos honom som jag har längtar sönder mig ;) Här är så mysigt och skönt plus avslappnande efter mitt plugg för körkort :D Tim har åkt med mig då jag körde hans familjs bil så han får uppleva hur jag kör och han tyckte jag var duktig så det känns bra :D har faktiskt inte fattat riktigt än att jag har körkort ;) 
Har gått på bio "World War Z" och den var sjukt bra! Solat, fikat, gått på marknad i Trollhättan, gymmat, varit på Ursand och badade idag så har gjort massa saker här. Jag bloggar sällan nu för jag njuter av min tid här så vi får väl höra mera sedan när jag är hemma igen i Norrland :)
pusshejs!
 
 
 

» here i come

hejhej!
Just nu börjar min resa mot söderut, exakt är Vänersborg :D Tåger rullar mot Gävle och byter där mot Stockholm, konstigt men som sagt billigare ;) Efter har kommit fram i Sthlm då ska jag ta tåg vidare mot Herrljunga och sist tåg från där mot slutstation VÄNERSBORG! :D Filmerna räddar mitt liv för annars skulle jag ha damp och bli riktigt rastlös för jag är så van att göra något på dagarna :D när jag kommer fram i vbg då kommer jag dö av lyckan att få se älsklingen igen efter en och halv månad! 
 
pusshejs!

» This life is worth living, we can say, since it is what we make it

 

» i can't believe it

hejhej! har kört överallt med pappas bil, ofattbart jag lyckades ta körkort på första försöket och det känns mäktigt och frihet när har fått körkort och köra runt! Vilken SKÖN känsla! En av mina drömmar besannades.

Just nu packar jag resväskan med kläder osv för resan till söderut IMORGON!
längtar somfan till min älskling i Vänersborg :D Ska nog åka minst 7 timmar imorgon men ingen problem om har massor filmer i datorn så överlever jag resan rätt bra hoppas jag! ;)
jag och lillbrorsan var på stan idag, jag körde bilen dit och parkerade samt använda parkeringskivan. ASKONSTIGT men KUL! Han sa : konstigt min syrra kör, de brukar vara antingen mamma eller pappa som kör. Men som sagt jag njuter av friheten med körkortet :D
 
 

» KÖRKORT

Nu har jag körkort B :D
gjorde både teoriprov och uppkörning idag och det gick bra!
fan va bra jag är!
Så tog en roadtrip med Jossan ner till Alnön och hälsade på Marielle och jag körde själv utan någon handledare, känns lite konstigt men MÄKTIGT! Nu kan jag sova gott ikväll och längta till lördag!
En av mina drömmar besannades för körkortet!
 

» Four days left

Hejhej!
Jag har inte gjort så himla mycket men har kört sista körlektion med trafikskolan igår och klarade alla övningar så det är dags för uppkörning och teoriprov imorgon :D nervöst men det kommer gå bra hoppas jag! Har kört jättemycket med föräldrarna men roligast är pappa sa till mig att jag får hämta hans bil om jag lyckas imorgon :D och det hoppas jag! Så jag kan köra runnnnnnttttt :D
Har pluggat på varenda dagar med jävla TEORIN på internet men jag klarar mig bra för alla tester är godkända så jag hoppas det är också på riktiga provet.. 
 
Rubriken lyder "four days left" för att det är FYRA dagar kvar tills jag åker söderut! Jag längtar ihjäl mig asså jag skojjar inte -.- men som sagt dagarna gåååår fort! Snart är jag däääär! :D
Tror inte jag har något mera att berätta om, här i Hsand är rätt dött..
 
 
 

» 10 dagar kvar

hejhej!
Igår var jag på halkbanan och det var ASKUL! trodde de skulle bli läskigt så jag va nervös före men när man har börjat med bromssträcka sen uppleva halkan då släppte nervositeten :D på halkan då ska man sladda och uppleva hur du ska ta tillbaka kontrollen på bilen osv och jag sladdade på nästan alla gånger ^^
Teorin och körlektionerna är nästan 100% klara, bara en körlektion kvar sen är det teoriprov och uppkörning som gäller! LÄSKIGT och NERVÖST!! Jag hoppas jag fixar detta och de tror jag på! Nu på dagarna jag kör mycket med pappa överallt. Och pluggar också för att komma ihåg allt inför provet. 
 
Och idag är faktiskt 10 dagar kvar tills jag åker med tåg söderut mot Vänersborg! LÄNGTAR SOM FASIKEN!
Har sovit rätt dåligt på senaste nätterna för jag saknar honom väldigt mycket och orolig för olika saker men nu är det bättre :) Jag bloggar rätt dåligt under sommaren men de får ni stå ut med.
Jag skriver då och då, bättre än inget. 
 
pusshejs!

» Long of waiting

hejhej! 
jag har kört mycket under dagarna, har typ lilla semester igen innan dags att pendla till trafikskolan :D
Har hjälpt farfar med riva ner gamla altanen hos hans sommarstuga, vädret här har inte varit såååå bra badväder :( är rätt sugen på att bada nån dag i HAV eller SJÖ för än så länge har jag bara badat i pool.. 
Är hos pappa under dagarna tills nästa helg då åker jag hem till mamma och träna som i helvete inför provet den 17 juli.. Nervöst men de ska gå bra! Om jag lyckas då jag får låna pappas bil eller mammas bil under de tre dagar sen drar jag söderut! Längtar dit somfaaaaaaan men dagarna går för fort nu tycker jag än tidigare då var de mer än en månad kvar men nu är det två veckor kvar.. SICK!
Tack o hej!

» vilken rubrik?

jag kom på ingen rubrik så äh, jag håller på köra fullt med föräldrarna och körskolan.
det rullar på! Jag är klar med teorin, så jävla skönt.
 
Bara 18 dagar kvar tills jag äntligen åker ner till älsklingen. Asså jag blir snart galen att sitta här och vänta på dagarna ska gå. För jag vill inte vara här i Hsand, så dött... 
 
ville bara skriva av mig för har inte ens uppdaterat bloggen så bra.
tack o hej