» Summer 2013

Denna sommar blir nog den bästa sommaren på länge!
Har gjort massa saker, övningskört med föräldrar, kört med skolan och blev godkänd i alla områden så nu är det bara nöta på och bli van med alla rutiner och säkerhetskontrollen på bilen :D Har varit på Gröna Lund, senare i juli blir det Liseberg, Skara Sommarland och gokart med massa aktiviteter. Plus en av några saker jag längtar sjukt mycket efter är min älskling! Grr men som sagt jag har bra tålamod :D lite tjatig men kan göra vad somhelst ;)
 
Min teoriprov ska ske på den 17 juli och uppkörningen den 18 juli i Sundsvall men idag fick jag veta att en tid är ledigt här i Härnösand för uppkörningen och jag FICK den! :D gud va snäll min körlärare som fixade för hon visste jag ville sååå mycket uppkörningen ska ske här och det blev så :D Både teoriprov och uppkörning sker samma dag!
SÅ AWESOME MITT LIV ÄR JUST NU :D
 
Men ska plugga somfan och köra mycket så jag blir godkänd, en av mina drömmar ska gå i uppfyllelse -
HA KÖRKORT!
 
jag såg ut så idag, enkelt :)
dig vill jag slippa rätt snart och de ska jag! 
 
 

» you & me

du betyder otroligt mycket för mig, du lyser upp mina dagar
du är den enda på denna jord som jag älskar och kommer alltid göra det 

» Midsommar

Hejhej! Är i Almunge, nära Uppsala hos mammas kusin och ska fira midsommar här. Ligger på madrass och solar samt blogga lite :) har haft en riktig härlig dag! Vackert väder, har legat ute sen från typ 12 och har badat två ggr i deras pool :D det var 26 grader varmt i poolen så det va asskönt att svalka i vattnet när har stekat i solen ;) imorgon ska vi allihopa åka till Gröna Lund :D det blir riktig bra sommar! Ska vara med juli-läger därnere i Vänersborg i juli och vara hos min kille också :) då ska vi åka til Liseberg, Skara sommarland och åka gokart!

Glad midsommar allihopa!


» dagens outfit

 

» sommarlov

hejhej!
Det känns så konstigt att ha sommarlov nu, bara sitta hemma och pluggar ihjäl med körkortet.. Har besökt en snabbis på gamla skolan och träffade några :) va där med Tobbe o Robin 
då vi två åter igen barn på skolgården ^^ roligt va det
Sen har hälsat på min morfar på ålderdomshemmet i Gideå, lite sorligt att se honom i dålig skick.. Så gammal också :( men han har det bra där ändå.
Har kört runt i stan med lillbrorsan också på min kära moppe, snart är det bil som gäller :D
har också övningskört med pappa, lite läskigt men det gick bra!
jag saknar min älskade tim men får ha tålamod till aug då får jag träffa honom igen, lång väntan men det är så när bor långt ifrån varandra och båda är upptagna
vi två mot hela världen 
tack för mig!
 
 

» i'm home

jag är äntligen hemma för sommarlov efter ett år i Örebro.
och jag är 18 år också, har festat och hade kuuuul med Sara o några till på Gustaviks camping innan gå in i krogen med älsklingen o vännerna, väl okej för det va inte så många men hade dansat med älsklingen medan Don't worry child spelades :D
Två olika gifs av festen :)
 
 
 
tusen tack för allt! Vi ses i höst, fina vänner!
Bättre bilder kommer senare av Saras studentmottagning :)

» my last week

hejhej!
Veckan har verkligen gått så fort! I måndags var jag i skolan typ en timme för att städa skåpet osvosv, nu allt mina skolsaker ligger i en påse i lärarnas rum. I tisdags var det KRAMPEN som skedde mellan Risbergska och Karolinska och såklart vann vi RISSE! nöff nöff!
Så det var igår som jag slutade i skolan som första åretselev och nu i höst ska jag bli andra åretselev, helt sjukt att tiden går fort!
Och har umgått med mina fina vänner hos Lica och grillade mat, mums somfan!
Idag är ju såklart sveriges nationella dag då vilar jag idag samt städade massa saker i älsklingens rum för han ska flytta till större rum :) så det var massa göra idag ^^
och IMORGON är något stort för mig - JAG BLIR ARTON ÅR!!!!
Så ikväll ska jag somna som sjuttonåring och vakna som artonåring :D
Åker hem på lördag med föräldrarna då är jag hemma i norrland mer än två månader då kommer mina släktingar på söndagen o fira mig :D Då ska jag också plugga körkort somfan i sommar! Ska lyckas!
pusshejs!

» Överraskningsfest

hejhej!
I fredags blev jag helt överraskad av mina fina vänner som har fixat överraskningsfest för jag blir 18 nu på fredag men jag delade festen med min vän Kalle som blir 17 imorgon. Hela tiden har Tim pratat om vi ska softa hos två vänner sen ville han in på Å5 och kolla "pokerkväll" jag bara jaha okej och gick in först av alla då kom alla fram och skrek högt så jag höll om mina öronen och blev skiträdd men blev väldigt glad efter man har fattat vad dom har egentligen pratat om "pokerkväll" :D otroligt kväll! Jag älskar er allihopa! Och tack för presenterna! 
 
 
Denna länken är en gif som ni kan klicka och kolla hur jag reagerade :D
http://medias.gifboom.com/medias/2d61876b503047dc80cca37ade3d0653.mp4