» Party yesterday - a great night


» Tre år gammal

Jag glömde ta upp en grej här i bloggen - att bloggen har blivit tre år gammal i juli den 13, jag skapade denna blogg den 13 juli 2010. Helt sjukt det har gått mycket fort att vara ägare till denna blogg :)

Imorgon är redan fredag, självklart skönt ja men mest längtar efter Macbook Pro som ska få av skolan :D fast vi ska få på vecka 36 eller 37 -.- drygt att vänta..

Äh det går fort ;)
nä ska softa nu med filmer :D

pusshejs!


» Hemmastadd i Örebro

Hejhej!
Nu har jag äntligen gjort mig hemmastadd här i lägenheten :D Mest är min älsklingen här och sover hos mig så har honom här på nätterna så trivs bättre ;)
bilderna får ni se senare, har typ ingen tid att fota. Mest träffa andra och fixar mera saker i rummet. 
 
Nejj vi hörs mera nån dag för imorgon körs skolan igång!
pusshejs!

» Knowing yourself is the beginning of true wisdom

 

» Rullande på vägen

Hejhej! Har precis svängt av i Sandviken mot Örebro så vi rullar på rätta vägen :D det blir riktigt skönt att komma tillbaka till staden med rutiner!

Hörs mera sedan! Pusshejs!


» six hours and fifty minutes left

hejhej!
Här sitter jag och är ASPIGG! Om 6 timmar och 50 minuter åker vi mot Örebro, fatta jag har verkligen längtat ihjäl mig efter resan tillbaka till Örebro. Få möblera och fixa grejjor hos nya lägenheten blir nog jättebra! Släpvagnen är proppfullt med soffan, lådor och väskor så pappa hämtar oss kl 7 senare idag så jag ska kliva upp halv 6 för att dubbelkolla allt ^^ wiiiihoooooo säger jag bara! 
 
Så vi hörs mera sedan när jag bloggar nog i bilen eller hemma i Wasa :D
 
pusshejs!

» two fucking days left

hejhej! 
Det är verkligen två dagar kvar till Örebro och älsklingen! Gud va skönt att få komma tillbaka med all rutiner på dagarna och all fantastiska vänner plus pojkvännen är närmare mig där än jag här i Härnösand och han i Vänersborg men det gick ändå bra med hela sommaren, är rätt nöjd eller GANSKA. Mest nöjd med sommarlovet var de två veckorna hos älsklingen var verkligen avslappnande för mig efter all plugg inför körkortet. Ja nu på lördag har det redan gått en månad sen jag fick körkortet, helt sjukt! Att tiden går alldeles fort!
 
Jag och mamma har handlade en hög med olika hushållsprodukter, tvättkorg, all medel osv på DollarStore sen duschdraperi på Jysk så jag är verkligen nöjd med allt. Idag köpte jag soffbord, mikrolock, stora glas och diskborstar på IKEA, sen mikro på Siba så nu har jag nog allt som jag behöver just nu :D
 
redhead
 

» Fynd del 2

Hejhejj!
Igår har jag varit på en större loppis men den sög.. Hittade bara fyra fina tekoppar eller kaffekoppar men jag kommer använda dom till te för jag dricker inte kaffe ^^

Plus köpte en sladd där kan flera stycken kontakt kan vara i. Bra va?

Här är bilderna! Rätt fina och lite ovanligt form :)


» Fynd

Nu ska jag visa vad jag fyndade på en loppis idag! :) det blev en enkel bild för jag orkade inte flytta på grejerna o ta varsin bild så alla i en :) en saknas för den låg i diskmaskin. Och glömde säga att jag hittade fina små salt&pepper "krossare" som kan ha i köket eller på bordet :)

Imorgon ska vi igen på loppis fast större med VÅNINGAR! Så det är nog jättemycket saker i! Spännande!

Här är bilden!


» One week left to Örebro

Hejhej! Jag orkade inte ta fram datorn så jag bloggar istället i mobilen, så bekvämt :) har varit på loppis idag och hittade bra ugnsformar och ljusformar till min nya lya i Örebro. Fördel med loppisar kan verkligen hitta bra saker för billigt pris! Imorgon ska vi åka till en loppis som är verkligen stort i Viksjö då ska jag verkligen fynda mycket saker! :D happy girl here!

Ska snart gå och kolla vad för saker jag har till lyan, fattas de något då ska jag skriva ner ^^

Tack för mig! :)


» header

hejhej!
Jag har bytt header för förra blev jag less på och ville byta mot andra bilder som är mest relaterade till nuet :)
 
gamla
och nya
 
pusshejs!

» Don't chase people. Be you, do your own thing and work hard. The right people who belong in your life will come to you, and stay.

 
 
 

» Vilken sämst uppdatering

hejhej! 
Förlåt för min ASDÅLIGA uppdatering pga sommarlov njuter jag av fullt och har massor att göra sen jag kom hem från Vänersborg i fredags kväll. Bli lämnad av honom och satte mig i tåget och såg honom när tåget rullade, hans blick slets sönder mitt hjärta och ville bara få stopp på tåget och kliva av samt stanna hos honom. Men pga föräldrarna vart jag tvungen åka hem.. Känslan vill jag fan inte uppleva igen, hatar se honom gå från perrongen och vinkade o tecknade " gråt inte, jag älskar dig " medan jag åkte iväg ifrån honom.. Kvällen innan hemresan grät jag i floder och vill aldrig lämna honom och ville förlänga veckor hos honom men fick inte pga kunde inte omboka mitt biljett :( men resan hem gick ändå bra och hemma är jag sen det.
 
Men hade gjort massor saker här hemma med mina fina vänner som innehöll av massa körning, bad, sol, övernattning och bio. Nu imorgon ska jag hem till mamma, sista dagarna va jag hos pappa men iallafall ska jag börja packa ihop mina saker och ta fram som jag ska ha med till Örebro till min nya lya :D Snart är det redan dags för andra året och där kan jag vara med min älskling varenda dag istället dö av saknaden och längtan. 
 
Jag vill redan tillbaka till Örebro där finns min älskling rätt nära mig och mina fina vänner o underbara KLASS. Allting i Örebro saknar jag och rutinerna på dagarna också. 
 
tack för mig :)