» Fames.se/svampavaara

Hej allihopa!
 
Det är så här att jag har bestämt mig att sluta blogga här hos blogg.se och bytte till fames.se därför att där kan vi synas mycket mer än här gör. Så vi hörs därborta istället, det blir mycket mera inlägg med foton och citater än vad jag gör med denna blogg. Har tappat lusten här men har jävla bra lust hos fames.se så SEE YA!
 
pusshejs!!

» better

 
Mycket bättre än förra, för första redigering jag gjorde då hittade jag inte tiden som jag kan göra så det går långsammare men nu hittade jag :D så nu är jag mycket nöjd! 
 

» You & me

 
 
 

» Septum

Livet leker!
Jag gjorde något idag som jag verkligen vill ha och jag GJORDE det, det känns nästan ingenting, hål i öronen gör faktiskt mera ont :D Bara bra för jag vill inte känna smärta, är rätt känslig. Är iallafall fett nöjd men ovan somfan att ha något dinglande i näsan men I LIKE IT!. Har en läkningspiercing som är barabells men sedan när de har läkt klart ska jag byta till hästskor med två kulor. 
 
 
Pusshejs!

» All my life I've been, I've been waiting for someone like you

 

» Sunday

Hejhej!
Hade rätt bra helg med älsklingen och vännerna :D Dags för skolan iorgon för min del efter en vecka sjuk ^^
Har gjort massa läxor klart idag så det är riktigt skönt. Ska nog ut och göra nått eller sociala med vänner :)
I fredags har festat med flera stycken för Simons överraskning som i annan titel som "inflyttningsfest" och det var ganska okej, ärligt. Det skulle va mera tempo och olika lekar så skulle de bli mycket mera kul :D gör de nästa gång! ;)
igår var de soft sen jag städat rummet sen va med vännerna hela kvällen. Idag vaknade jag kvart i 12, så skönt säger jag bara, slappade framför tvn en stund sen började jag jobba med olika läxor sen var de middag o sist följde Jocke o Robin med mig ut och fota, med hjälp till min fotoläxa som ska in imorgon. Tack för hjälpen!
Sist satt jag inne et tag med olika powerpoint för olika uppgifter så nu är jag klar! Tack o lov!
Pusshejs!

» party

Hejhej! 
Jag håller på fixa mig och ska snart dra för en inflyttningsfest :D
berättar mera imorgon hur det gick :D
pusshejs!

» Freedom

 
 

» Örebro

Hejhej!
Asså jag suger på att blogga när jag är här i Örebro -.- läxor, kompisar o allt pågår fullt! Men nu har jag blivit sjuk i lördags tills idag men jag kliver upp tidigt för att komma till skolan och hämta böcker som jag kan jobba med plus hämta ut nya datorn , Macbook Pro :D
yiiippppieieeee! 
 
Det har inte hänt så mycket nytt eller så men jag försöker så gott jag kan att blogga :) 
Har jag berättat jag har träffat Hero från Gladiatorerna på tv4? :D
nä ska dra snart så vi hörs!