» oh shit

hej allihopa!
Gud va jag är värst på att blogga nu för tiden, självklart hade en massa saker att göra i skolan till och med i fritiden med vännerna också :) ja hade också massa betygsamtal om olika betygen jag fick efter ett år i Risbergska. Otroligt tiden går så himla fort så man hänger inte med. Idag är det bara 8 dagar kvar till min födelsedag och 6 dagar kvar har jag avslutat första året i Örebro, helt sjukt! Och jag fick veta vilken kollektiv jag får i höst, är Wasahus och också fick stort rum som jävligt tur! Jag har verkligen awesome liv just nu! :D

» The tattoo

Historien bakom tatueringen
min farmor dog i cancer, hon var min bästavän eller är fortfarande även hon är i paradiset. Hon älskar fåglar och blommor, jag vill hedra henne med att tatuera mig. Att hon finns alltid i mitt hjärta och kropp, jag är hennes barnbarn

» gårdagens hemlighet

hejhej bloggen!
Ni har väl sett dagar som blev nerräknad till något hemligt? Här kommer den!
Mitt första tatuering är gjord!
Så jävla nöjd när jag gick därifrån!
 
Idag åker jag och älsklingen tillbaka till Örebro och nu på onsdag är det bara två veckor kvar till skolavslutningen och på fredag är det två veckor kvar till jag blir 18! Dagarna kommer gå jävla fort till sommaren! Love it!

» Bilderna från gårdagen

hejhej!
Igår slutade jag och Sandija vid halv 10 efter nationella provet då stack vi båda hem till henne och förbredde allt kameran, osv så gick vi ut och hade en liten fotosession :D
 

» dålig bloggupd..

 hejhej!
Gud va jag är dålig på att blogga men jag hade rejäla mycket saker att göra under tiderna här! Hade massa nationella prov, andra redovisningar osv! Så jag glömde bort bloggen ett tag men det gick väl bra? 
Imorgon åker jag hem till norrland tillsammans med min älskling då sker det något hemligt nu på LÖRDAG! jag längtar! Det ska bli kul att se :D Igår blev det exakt tre veckor kvar till skolavslutningen och imorgon är det tre veckor kvar till min 18årsdag! Yiiippiieeee!
Känns liite konstigt att ska fylla 18 snart och känna sig lite vuxen ^^
Ja ska också snart tömma här rummet hos veckohemmet för jag ska flytta ut sen i höst ska jag bo i en studentlägenhet, spännande! 
pusshejs!

» Valborg - 13

Hade mysigt med vännerna och älsklingen inne i Jensen Bofhus och åt middag vid sex tiden, satt och pratade medan vi väntade på maten sen hamnade vi nog allihopa i matkoma. Efter det pratade vi ännu mera om olika saker, livet, kärlek osv! Rätt mysigt!
inne i Jensen
min bästa Fia o jag
 
efter det stack resten till fest medan jag följde med älsklingen o hans kompisar till Pitchers o kollade på Real Madrid matchen, vi såg också fyrverkeri som sköts upp från slottet utanför Pitchers, fick också första valborgskyss av min finaste älskling  Efter allting for vi hem då slocknade jag helt i sängen efter allt! Vill bara tacka för kvällen!