» time flies fast

hejhej! 
jag är just här i Vänersborg för tredje gången :D men softar här medan Tim har träningsläger så han tränar futsal nu ^^ om 8 min ska jag och hans styvfar åka iväg och hämta honom sen köper vi pizza :) veckan har verkligen gått så fort efter alla nationella prov i svenska, den delen är klar! Bara engelska och matten som är kvar, jag fixar det!
 
Snart är det valborg då ska jag fira kvällen med mina kära vänner inne i Jensen Bofhus :D sen kolla på brasan och fyrverkerier i stan plus möta upp min älskling sen far vi hem o har egen myskväll. 
 
Det är typ 6 veckor kvar till sommaren! WIIOOO! 
pusshejs

» the week

Gud va jag suger på att skriva i bloggen nu :( har mycket annat att tänka på, nationella prov kör imorgon så jag fokuserar i skolan ännu mer, träffar pojkvännen under veckan plus har tränat innebandy i tisdags men fick avbryta efter jag fick ont i ryggen, gjorde något med ryggen när jag spelade så nu har jag ryggont sen från tisdags så jag hoppade över träningen i onsdags men kom dit och kollade ändå. Har tränat ihop en redovisning för svenska muntligt nationella prov om framtid nyss så jag slappar en stund innan jag tränar igen. Ska ha två nationella prov nästa vecka så nu framöver är det massa PROV!
buuuäääh men så är det, men vilket tur är jag slipper det i andra året :D 
Jag har nog inte visat att jag har blivit starkare rödtott nu :D
supernöjd!
 
om ni vill verkligen hänga med vad jag gör på veckorna då är det bäst att följa mig på:
twitter - svampavaara
instagram - svampavaara
gifboom - svampavaara
 
IDAG ÄR DET EXAKT
30 dagar - hemligt
50 dagar - arton år

» norrland

igår åkte jag äntligen hem till Norrland och blev upphämtad av min kära mamma som jag har inte träffat på sex veckor, hemskt tycker jag för hon är bäst! Känslan att se vårdkasen då vet man är hemma efter ett tag!
Har så himla bra i Örebro också då jag ville inte ens åka hem, stackars mina föräldrar som känner så tomt därhemma utan mig. Jag har blivit så stor enligt dom, med flyttningen och gymnasiet, stannat över hemresehelger också. Så skönt att vara hemma här så jag får samla ihop krafterna inför veckorna till 8 maj då ska jag fara till Stockholm med en vän och kolla på futsal SM sen ska jag själv vara med i ett lag inför innebandy SM. Tillbaka till Örebro efter det ska jag nog åka hem till Norrland bara en gång sen är det nästa gång vid sommaren! :D
 
35 dagar - hemligt
53 dagar - skolavslutning
55 dagar - 18 år

» min finaste älskling

Vad kan jag göra utan dig? Du lyser upp mina dagar med ditt leende, jag kan verkligen ha så himla roligt med dig, även du retar mig väldigt mycket. Om tre dagar har det gått fem månader tillsammans med dig, fler ska det bli. Jag älskar att vara med dig, skratta med dig, allt! 

» Back to Örebro today

Hejhej bloggen!
idag ska jag och Tim åka tillbaka till Örebro och då ska jag njuta av sista dag av ledighet imorgon för det är studiedag i Risse :D Sen blir det skola igen på onsdag men det blir soft ändå för det är bara tre skoldagar sen är det helg redan ;) bra va? :D Hade supermysigt här i Vänersborg som innehöll av massa filmer, tv-serier, shopping i Överby, roadtrip till Örebro över dagen och påskafton av massa påskmat :)
så såg jag ut på påskafton :)
idag ser jag ut så :) känns konstigt att påsklovet är redan över :o men så är det i livet!
Jag har tre tillfällen att räkna ner till :D
47 dagar kvar till något hemligt :D
65 dagar kvar till sommarlov :D
67 dagar kvar till min 18årsdag!
 
Något att längta efter! 
näää pusshejs!